Hoofdsponsor Zwem- en PoloClub “de Hokseberg”


Diesel Büchli is sinds 2014 de hoofdsponsor van onze vereniging!

Buchli-diesel

 

 

 

 

 

Over Diesel Büchli:

Al meer dan 40 jaar is Diesel Büchli een begrip als het gaat om reparatie en revisie van brandstofinspuitpompen. Met deze kernactiviteit is Diesel Büchli uitgegroeid tot de brandstofsysteemspecialist van de dag van vandaag. Door het continue inspelen op de laatste stand van techniek, is ons bedrijf ook een begrip geworden als het gaat om storingsdiagnose en reparatie aan brandstofsystemen en motormanagementsystemen.
Hierbij beperken we ons allang niet meer alleen tot Dieselsystemen, ook benzinesystemen vallen onder onze reparatie-activiteiten.

 

 

 

 

 

 

 

Onze huidige en toekomstige activiteiten strekken zich dan ook uit over een al breder gebied binnen de mobiliteit, zonder kwaliteit en specialiteit uit het oog te verliezen als drager van ons succes.

Onze uitstekende reputatie in binnen- en buitenland danken wij vooral aan het op korte termijn kunnen leveren van een produkt of dienst. Dit kunnen wij doen dankzij onze eigen revisievoorraad waar altijd meer dan 1000 actuele brandstofpompen voor u klaar liggen. Om onze diensten op eenzelfde manier te kunnen laten aanbieden staat er een team medewerkers klaar, die voortdurend worden bijgeschoold.