Diesel Büchli nieuwe hoofdsponsor De Hokseberg.


Met ingang van dit jaar mag Diesel Büchli (www.buchli.nl) uit Harderwijk zich hoofdsponsor van onze vereniging noemen, waar we als vereniging natuurlijk bijzonder verheugd over zijn!

Sinds 2012 heeft Zwem- en PoloClub “de Hokseberg” het moeten doen zonder een hoofsponsor, zeker de moeilijkheden waarin veel bedrijven momenteel verkeren, maakte de zoektocht naar een nieuwe sponsor niet makkelijker.
Toch Diesel Büchli mogelijkheden om onze club te ondersteunen, daarmee kunnen we als vereniging weer een aantal zaken realiseren.

Diesel Büchli is een bedrijf die gespecialiseerd is in de reparatie en revisie van brandstofsystemen, zowel diesel als benzine motoren.

De link tussen de vereniging en Diesel Büchli werd gelegd door een medewerker van het bedrijf: Dick Westerink.
Zijn dochters zijn lid van onze vereniging en als betrokken ouder wilde Dick graag de club een handje helpen bij de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor.
Zonder zijn enthousiasme en overbruggende inzet was de samenwerking waarschijnlijk niet totstand gekomen!
Via deze weg wil het bestuur Dick dan ook hartelijk danken voor zijn ondersteuning bij het realiseren van de samenwerking.
Natuurlijk ook een groot dankwoord richting Diesel Büchli die ons de komende 3 jaar gaat ondersteunen.

 

Zwemclub De Hokseberg gaat zich met behulp van de sponsorbijdrage in een nieuwe outfit steken zodat onze hoofdsponsor prominent zichtbaar wordt op de clubkleding.
Er wordt volop gewerkt aan het realiseren, binnenkort wordt de nieuwe kleding gepresenteerd.

De vereniging hoopt op een lange en goede samenwerking met het bedrijf!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA


OLYMPUS DIGITAL CAMERA