Trainingen Winter


Winterseizoen 2023-2024

Vanaf vrijdag 15-9-2023 geldt het winterseizoen, op deze pagina lees je alle informatie over de wintertrainingen.

Trainingstijden:

Tijdens de winterperiode trainen wij in Hattem, we vertrekken vanuit ’t Harde (vanaf het parkeerterrein van Zwembad de Hokseberg) met de bus naar Hattem. Het overzicht van alle trainingsdata en indeling voor de zwemmers vind je ook op de pagina met seizoensinformatie. Hieronder vind je de tijden waarop wij vertrekken, de trainingstijden en hoe laat wij weer terug zijn.
Dag: Vertrek: Aanvang Training Einde Training Terugkomst
Dinsdag 17:55 uur 18:30 uur 19:30 uur 20:00 uur
Vrijdag (Jeugd) 17:55 uur 18:30 uur 19:30 uur 20:00 uur
Vrijdag )Volwassenen) Eigen vervoer 19:30 uur 20:15 uur Eigen vervoer

Busvervoer dinsdag

Op de dinsdag gaat het vervoer op dezelfde manier als vorig jaar, we rijden vanaf dit seizoen op de dinsdag met twee kleinere busjes die bestuurd worden door een aantal vrijwilligers. Daardoor kunnen we aanzienlijk besparen op de kosten van het busvervoer. Een aantal belangrijke aandachtspunten:
  • Met deze busjes is de capaciteit beperkter, wanneer je als ouder graag een keer mee wilt om te kijken naar de training, dan kan dat natuurlijk. Wel moet er voldoende ruimte zijn, wanneer er onvoldoende ruimte is in de busjes, krijgen zwemmers voorrang en kunt u eventueel kijken door met eigen vervoer te gaan.
  • Nieuwe zwemmers zijn natuurlijk van harte welkom, wil je een keer iemand mee nemen naar de training om kennis te laten maken met het zwemmen, dan kan dat! Overleg wel even vooraf met Michelle Lieftink – Strijkert (trainers@dehokseberg.nl) om er zeker van te zijn dat er ruimte is.

Busvervoer vrijdag

Tijdens het busvervoer op de vrijdag moet er een volwassene als begeleiding mee, zonder een bus-ouder vertrekt de bus niet naar het zwembad. Ook komend seizoen worden de ouders die zich daarvoor hebben opgegeven ingedeeld om een aantal keren een busdienst te draaien. Direct een oproep aan iedereen om zorgvuldig om te gaan met deze diensten, als we niet kunnen vertrekken door afwezigheid van een ouder, kan de training niet door gaan. Een training kost in het winterseizoen (Incl. bus) ruim € 500,00 per keer, enorm zonde van het geld als er dus een training niet door gaat! De indeling voor de busdiensten en meer inhoudelijke informatie omtrent de busdiensten ontvangen de ouders die zijn ingedeeld voor de busdiensten.