Activiteitencommissie


Wij organiseren verschillende activiteiten voor onze leden.
Het ene jaar wordt er een clubfeest georganiseerd waar we spelletjes doen en na afloop gezellig met elkaar eten. Het andere jaar wordt er (door de kampcommissie) een club kamp georganiseerd.
Ook zorgen we voor wat lekkers te eten en te drinken bij de clubkampioenschappen. Daarnaast houden we elk jaar verschillende acties om geld in te zamelen voor de bus- en badhuur. Deze acties zijn broodnodig vanwege de almaar stijgende huur van zwembaden en bus. Om subsidie van de gemeente te krijgen moeten we als vereniging laten zien dat we zelf minimaal 3 acties organiseren om geld binnen te brengen.
Klik hier voor voorlopig jaaroverzicht van de activiteiten:

Van zowel leden, als ouders, wordt verwacht dat ze meehelpen met de acties. Zonder deze acties zou er geen training gegeven kunnen worden in het winterseizoen. We kunnen er dus samen voor zorgen dat we lekker kunnen sporten ook tijdens de wintermaanden!

De activiteitencommissie wordt gevormd door:

Voorzitter Activiteitencommissie:
Mevr. T.C. Drost – van Leeuwen
Lavastraat 59
8084 CM   ‘t Harde
0525-654707
Mail de Voorzitter Activiteitencommissie
Lid
Mevr. M. van Putten – van ’t Veen

Lid
Iris Bultman

Naast de activiteiten regelen we ook de clubkleding.
Wij hebben als vereniging een eigen clubshirt, dit shirt wordt gedragen tijdens onze wedstrijden of bijzondere activiteiten. We hopen natuurlijk dat iedereen in zijn Hokseberg shirtje bij de wedstrijd zit. Tegen betaling van € 5,00 kun je van ons ook een eigen Hokseberg-badmuts krijgen. Dan hebben we nog onze eigen sporttassen, natuurlijk in onze clubkleur: rood.
Mocht je nog geen shirt en/of tas hebben dan kun je deze, tegen betaling ophalen bij de Voorzitter Activiteitencommissie .
Zowel de kleding als de tassen mogen alleen worden gebruikt tijdens activiteiten van de zwemclub.