Informatie Seizoen 2017-2018


In de aanloop van het nieuwe seizoen willen we jullie graag informeren over de gang van zaken in het nieuwe zwemseizoen met betrekking tot de trainingen.
Trainingstijden en indeling

Vanaf dinsdag 19 september starten de trainingen van het winterseizoen
We vertrekken vanaf het parkeerterrein van de Hokseberg.

Dag: Vertrek Aanvang training Einde training Terug
Dinsdag 17.55 uur 18.30 uur 19.30 uur 20:00 uur
Vrijdag 17.40 uur 18.15 uur 19.15 uur 19.45 uur
Vrijdag(masters) Eigen vervoer 19.15 uur 20.00 uur Eigen vervoer

Afwijkingen van dit schema zoals vakanties en vervallen trainingen zijn te vinden in de seizoen kalender.
De seizoen kalender en actuele informatie rondom trainingen is altijd te vinden op www.dehokseberg.nl/trainingstijden  of https://www.dehokseberg.nl/trainingen/seizoens-informatie/

De zwemmersindeling is terug te vinden in een aparte bijlage. Mocht u hierover vragen hebben dan hoor ik het graag!

 

Bus vervoer

Tijdens het busvervoer naar de trainingen moet er een volwassene als begeleiding mee, zonder een bus-ouder vertrekt de bus niet naar het zwembad. Ook komend seizoen worden alle ouders ingedeeld om een aantal keren een busdienst te draaien, een compliment naar de ouders die zich altijd aan de indeling houden en hun verlichting vervullen! Direct een oproep aan iedereen om zorgvuldig om te gaan met deze diensten, als we niet kunnen vertrekken door afwezigheid van een ouder kan de training niet door gaan. Een training kost in het winterseizoen (Incl. bus) ruim € 500,00 per keer, enorm zonde van het geld als er dus een training niet door gaat!

Let op: dit jaar gaan we het iets anders aanpakken! Er wordt telkens een busdienstlijst gemaakt voor twee maanden. Dit betekend dat er één komt voor september-oktober, november-december, januari-februari en maart-april. Ik zal deze lijsten ongeveer één maand voor aanvang van de eerst maand verzenden. De lijst van november-december kunnen jullie dus eind september/begin oktober verwachten. De lijst word naar alle ouders verstuurd, ongeacht of u aan de beurt bent in de betreffende periode, zodat voor iedereen voldoende duidelijk is of er al dan niet een busdienst gepland staat in die periode.

Meer inhoudelijke informatie kunnen jullie lezen in de informatiebrief omtrent de busdienst.
Vragen, opmerkingen?

Kom je er met deze informatie niet helemaal uit?
Kijk eens op https://www.dehokseberg.nl/trainingen/ voor meer aanvullende informatie over trainingen.

Uiteraard kun je ook altijd contact met mij opnemen via trainers@dehokseberg.nl