De Hokseberg zwemt door!


Donderdag 10 maart organiseert Zwemclub De Hokseberg een thema avond met als centraal thema: ‘De Hokseberg zwemt door’. Deze avond wordt gehouden in het MFC ’t Harde.

Nu alle maatregelen weer versoepeld zijn kunnen we als zwemclub weer actief aan de slag. ‘Na 2 jaar watertrappelen willen we weer grote slagen maken’ lacht trainer Thyrsa. “We merken dat er in de afgelopen twee jaar een groot beroep is gedaan op onze leden. Aangezien we in de winter binnen zwemmen was het grote delen van het jaar niet mogelijk om te trainen en dat heeft indirect gevolgen voor het clubgevoel’ aldus trainer Michelle Lieftink.

Nu we weer volop mogen en aan de vooravond staan van ons buitenseizoen willen we graag samen met iedereen die geïnteresseerd is in zwemmen nadenken over de invulling van het seizoen en de zwemclub. Want we hebben zin in het aankomende zomerseizoen en willen graag openstaan voor ideeën waar we misschien zelf niet aan gedacht hebben. Want samen maken we de club!

Deze uitnodiging geldt uiteraard voor onze leden en de ouders van onze jonge leden maar ook voor iedereen die geïnteresseerd is in de zwemsport. Misschien zijn er wel mensen in het dorp die meer willen weten over zwemclub de Hokseberg of graag meedenken met onze club. Iedereen is welkom.

Deze inspirerende avond wordt gehouden op donderdag 10 maart 2022. Vanaf 19.45 is de inloop in MFC te ’t Harde. Om 20.00 uur start de avond en we sluiten de avond af met een hapje en drankje.