Wijziging Woensdag training 10-09


Beste woensdag – zwemmers,

Bij het verspreiden van de e-mail met betrekking tot de trainingen in het zomerseizoen is er een foutje ingeslopen voor de laatste woensdagtraining van dit seizoen! We hebben toen niet aan de zwemvierdaagse gedacht en de latere openingstijden van het zwembad die hiermee gepaard gaan.
Het is dus helaas niet mogelijk om woensdag aanstaande van 18.00 – 19.00 te trainen.

Wij willen de woensdag zwemmers de mogelijkheid geven om toch te trainen op deze woensdag, en wel van:
19.30 – 20.30.

Wij begrijpen dat dit vervelend is, vanwege de jonge leeftijd van de woensdag zwemmers hebben wij bewust gekozen voor het vroege tijdstip.
Wij hopen dat het voor jullie toch mogelijk is om te komen trainen woensdag aanstaande, indien je niet kan komen willen jullie dan even een afmelding sturen naar dit e-mail adres?  (trainers@dehokseberg.nll)

Groet,

Michelle Strijkert
Hoofdtrainster Zwemclub de Hokseberg
0620407265