De Hokseberg Borstcrawlcursus


Binnenkort start ‘De Hokseberg Borstcrawlcursus’

Wil jij net even wat sneller kunnen zwemmen? Of net iets beter voorbereid zijn op bijvoorbeeld de triatlon? Of wil jij gewoon de techniek van de borstcrawl onder de knie krijgen?

Zwemclub De Hokseberg gaat binnenkort starten met een borstcrawlcursus! Deze cursus wordt gegeven door onze gecertificeerde zwemtrainer Adri Pasman en de trainingen vinden plaats in zwembad De Hokseberg op ’t Harde. Deze cursus wordt gegeven op de donderdagavonden in de periode 9 juni t/m 14 juli.

De trainingen starten om 19.30 uur en duren een uur. Na het afronden van deze clinic kunt u de ook de rest van het zomerseizoen op donderdagavond meetrainen met de reguliere trainingen. Daarnaast kunt u ook de eerste twee binnen trainingen tijdens het winterseizoen gratis volgen.

Dit alles voor het vaste bedrag van slechts € 110,–. Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden dan kan dit bij onze hoofdtrainer Michelle via emailadres trainers@dehokseberg.nl