Vakantierooster


Het is bijna zomervakantie!

Gelukkig zijn de trainers ook dit jaar bereid om in de zomervakantie de trainingen te verzorgen.
Wij zullen dus de komende periode gewoon door blijven zwemmen!

We hebben wel te maken met aangepaste openingstijden van het zwembad en ook zullen we op iets minder dagen trainen geven in verband met de vakantie.

Tot en met vrijdag 8 juli
Wij zullen tot en met vrijdag 8 juli nog trainen op de normale dagen (di, do, vr) en op de normale tijdstippen (19.30 – 20.30).


Dinsdag 12 juli tot en met vrijdag 18 augustus
Vanaf dinsdag 12 juli beginnen wij met ons zomerrooster. Dit betekent dat we alleen op de dinsdag en donderdag trainen!

In verband met de langere openingstijden van het zwembad start de training dan om 20.00 uur. De training is afgelopen om 21.00 uur.

Voor deze trainingsmomenten maken we geen indeling. Indien je normaal gesproken 1 keer per week traint mag je op 1 van beide dagen komen zwemmen. Je mag zelf weten op welke dag je komt! Als je normaal gesproken 2 keer per week traint mag je op beide dagen komen zwemmen. Je hoeft je voor deze trainingen niet aan- of af te melden.

Dinsdag 23 augustus tot en met vrijdag 2 september

Van dinsdag 23 augustus tot en met vrijdag 3 september trainen we weer op de reguliere dagen; Dinsdag, donderdag en vrijdag.

In verband met de dan nog geldende langere openingstijden van het zwembad start de training om 20.00 uur. De training is dan afgelopen om 21.00.
(Indien het erg donker word tegen het einde van de training kunnen we besluiten om de training eerder te beëindigen.)

Dinsdag 6 september tot en met vrijdag 9 september

Van dinsdag 6 september tot en met vrijdag 9 september zijn de laatste buitentrainingen. Deze zijn wederom op de reguliere dagen (di, do, vr) en dan op de reguliere tijdstippen (19.30 – 20.30).

Wij wensen jullie allen een hele fijne zomer(vakantie) toe!
En maak vooral gebruik van deze mogelijkheid om lekker te zwemmen tijdens de zomer(vakantie).