Nieuwe shirts en tassen voor jeugd!


Afgelopen week werden de jeugdleden en de trainers van Zwemclub De Hokseberg verrast met nieuwe t shirts en tassen!

Ondernemers Stefan Plugge van Contour Fysiotherapie Oldebroek en Marianne Wittingen ten Cate van Mode&Sporthuis Ten Cate uit ‘t Harde sloegen de handen in elkaar en sponsorden de t-shirts voor de leden en de polo’s voor de trainers.

Henk Pluim van Faber Installatietechniek B.V. uit Elburg heeft onze leden prachtige sporttassen gegeven!  Het drukwerk van de tassen en shirts is verzorgd door Klaver4reclame uit ’t Harde.

Johan van Putten, verantwoordelijk voor de PR van de Hokseberg vertelt trots: “Na de coronaperiode is er veel gebeurd binnen onze zwemclub. We mochten veel nieuwe jeugdleden welkom heten. De club groeide en daardoor konden we niet alle nieuwe leden meer een nieuw t-shirt en tas geven. En dat is juist voor de kinderen zo belangrijk! We hebben toen enkele bedrijven benaderd met dit als gevolg. Ieder lid loopt nu met een nieuw t- shirt en een gave sporttas, en ze zijn er supertrots op!”

Tijdens de vrijdagtraining van afgelopen week hebben we samen met de sponsoren een gebakje gegeten op deze prachtige samenwerking! ‘Het is fantastisch dat bedrijven onze club en dus onze jeugd een warm hart toedragen’ aldus voorzitter Gertjan Visch