We need YOU !


needyou

 

 

 

 

Het bestuur zoekt versterking!

De vereniging is in vele opzichten op de goede weg, maar als we dat zo willen houden en zelfs nog verder willen groeien, verbeteren of ontwikkelen, hebben we daar hulp bij nodig!
In maart komt de Algemene ledenvergadering er weer aan en zouden tijdens de vergadering graag nieuwe vrijwilligers verwelkomen, we hebben een aantal leuke vrijwilligersfuncties in de aanbieding:
We zijn op zoek naar:

Voorzitter Zwemcommissie

Als voorzitter Zwemcommissie ben je binnen het bestuur vertegenwoordiger van de zwemcommissie, vanuit die rol is het jouw taak beleid om te zetten in uitvoering.
De Zwemcommissie is een uitvoerend orgaan rondom wedstrijden, trainingen, officials en alle achtergrond taken daaromheen.
Binnen de commissie heeft iedereen zijn eigen taken, het is jou rol om deze mensen te begeleiden en controleren om er voor te zorgen dat iedereen zijn rol op de juiste manier vervult. Je bent als voorzitter hoofdzakelijk begeleidend en ondersteunend i.p.v. uitvoerend.

Klik hier voor het volledige functieprofiel.

Voorzitter PR en Sponsorcommissie

Als voorzitter PR en Sponsor Commissie heb je een aansturende en vertegenwoordigende rol binnen het bestuur van de betreffende commissie.
De commissie is in hoofdzaak verantwoordelijk voor het bedenken, vastleggen en (gedeeltelijk) uitvoeren van het PR en Sponsor beleid.
Denk hierbij aan het organiseren van activiteiten gericht op ledenwerving, contacten met sponsoren en diverse media.
Het onderhouden van digitale communicatie is ook een onderdeel binnen de commissie.

Klik hier voor het volledige functieprofiel.

Secretaris

De secretaris maakt deel uit van het dagelijks bestuur, binnen onze vereniging wordt de secretaris ook gezien als de vicevoorzitter en ondersteund hij of zij de voorzitter in het uitvoeren van zijn taken. Daarnaast heeft de secretaris de klassieke taken.
Als secretaris heb je veel vrijheid in het kiezen van het moment waarop je je taken uitvoert.
De ledenadministratie is ondergebracht bij een andere vrijwilliger die je als secretaris ondersteund en begeleid.

Klik hier voor het volledige functieprofiel.

 

Interesse? wij horen het graag!

Neem contact op met Henk-Jan van ’t Hof:
Voorzitter@dehokseberg.nl of 06-33798499